Mastervolt MLI ULTRA

Efter flera år av framgång med den prisvinnande första generationen av Mastervolt Lithium-Ion, är det nu dags för nästa steg i utvecklingen. Mastervolt lanserar världens första Lithium-Jon batteri av andra generationen, MLI ULTRA. MLI UTRA har användbar kraft på 5500Wh och kommer i en 24V variant och en 12V variant. För de mindre kraftbehoven finns även 12V 2500Wh med en vikt på endast 30kg!

MLI ULTRA har en helt ny design med uppgraderade och förbättrade komponenter i alla led. Precis som alltid är säkerhet, enkel installation och prestanda vår första prioritet. MLI ULTRA har dessutom mer kraft, är 3 gånger snabbare att ladda med full MasterBus kommunikation. Avtrycket är dessutom samma som generation ett för absolut enklaste uppgradering

Vårt prisvinnande MLI ULTRA 5000 uppgraderas med 10% mer effekt. MLI ULTRA lanserades för 6 år sedan och har medverkat på 2 st Volvo Ocean Race…i samtliga båtar. Tack vare Mastervolt:s högkvalitativa tekniska design och prestanda, har MLI ULTRA befunnits sig länge i toppen.

Nu är det alltså dags för en uppgradering. Utöver de 10% extra Watt-timmarna, får du även:

  • Snabbladdning – Ladda på 1h
  • Lithium Järnfosfat teknologi
  • 12V eller 24V modell
  • MasterBus kommunikation
  • CZone och NMEA2000 kommunikation (december 2019)
  • Design enligt UN38.3
  • CE, E-mark och inom kort även DNV-GL

Unik E-mark märkning

Utöver CE märkning, så har vi nu, lyckats med det unika. Att få E-mark på ett li-ion batteri. Detta vittnar inte enbart om de extremt tuffa designkrav, som finns i dagens fordon, utan även om Mastervolt:s designskicklighet.

Artikelnr: 66012500, 66015000, 66025000, 66015500, 66025500


MLI-E Li-Ion

MLi-E li-ion batteri är perfekt för cykliska applikationer eller tunga 12V förbrukare. Tack vare hög energitäthet är dessa batterier upp till 70% mindre och lättare jämfört med blybatterier. MLi-E lithiumbatterier har utvecklats för att en hög kvalitet och därmed även en konstant spänning under batteriets hela urladdningscykel. MLI-E är anpassad som drop-in replacement för dina 12V batterier. Med inbyggd Bluetooth och medföljande app, har du full kontroll även som stand-alone. Koppla även in direkt på ditt MasterBus nätverk för övervakning via Mastervolt / CZone.

Artikelnr: 66011200

MLI-E 12V 90Ah (1200W)


MLS Lithium / Li-Ion

Nya MLS li-ion batterier är perfekt för cykliska applikationer. Tack vare hög energitäthet är dessa batterier upp till 70% mindre och lättare jämfört med alkaliska och blybatterier. MLS lithiumbatterier har utvecklats för att en hög kvalitet och därmed även en konstant spänning under batteriets hela urladdningscykel. MLS batterier har dessutom inbyggd Safety disconnect. Dessa batterier lämpar sig perfekt för 12V applikationer. Koppla upp till fyra enheter parallellt för ännu mer kraft.

MLS batterier


 

4 thoughts on “Li-ION Batterier

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.